a
VRTC V NARAVI – 3. dan

Prebudili smo se v prvi pomladni dan, poleg tega pa smo s pisanimi nogavicami obeležili tudi svetovni dan Downovega sindroma. Po zajtrku smo se odpravili na sankališče, kjer smo lep pomladni dan izkoristili za zadnje spuste po zasneženi progi.                                   […]
;
Prva stran 9 NOVICE IN OBVESTILA 9 Novice naših enot 9 VRTC V NARAVI – 3. dan

Prebudili smo se v prvi pomladni dan, poleg tega pa smo s pisanimi nogavicami obeležili tudi svetovni dan Downovega sindroma.

Po zajtrku smo se odpravili na sankališče, kjer smo lep pomladni dan izkoristili za zadnje spuste po zasneženi progi.

                                     

Topli sončni žarki so otrokom omogočili, da so se poleg sankanja lahko igrali v bližnjem gozdu in gradili razne skulpture iz naravnega materiala in snega. Vse to nas je tako utrudilo, da smo si po kosilu privoščili kratek počitek, nato pa smo se odpravili do ribnika in nahranili ribe. Gospod Miro nas je pospremil do razgledne točke, kjer smo si ogledali čudovit razgled na Boč. Potem smo se podali v gozd v deželo škratov, kjer so otroci popravljali njihove hiške.

Odpravili smo se nazaj v hotel, kjer je sledila prava zabava v pižamah, saj smo plesali, se smejali ter noro uživali. Že utrujeni smo si nato napolnili trebuščke z dobro večerjo, nato pa se toplo oblekli in odšli na nočni sprehod s svetilkami, kjer smo poiskali skriti zaklad od škratov, ki smo si jih zaslužili s prenovo njihovih hišk. Po res napornem dnevu in v pričakovanju jutrišnjega odhoda domov smo zelo hitro zaspali.

Je pa bil današnji dan na Pohorju še toliko bolj poseben, saj je danes svoj rojstni dan praznovala naša vzgojiteljica Petra. VSE NAJBOLJŠE!

 

Dostopnost