a
Sklad zavoda Vrtci občine Moravske Toplice do prvih igral

S pomočjo mnogih prostovoljcev, nastopajočih, zaposlenih in drugih, ki so Skladu vrtca kot organizatorju pomagali pri izvedbi prve dobrodelne prireditve »Veliki prijatelji za male prijatelje«, smo letos prvič zbirali namenska sredstva in v mesecu septembru nam je tako uspelo nabaviti nova igrala.
;
Prva stran 9 SKLAD VRTCA 9 Sklad zavoda Vrtci občine Moravske Toplice do prvih igral
Nova igrala

Igrala, ki so otrokom na igrišču ob vrtcu v Moravskih Toplicah s septembrom 2014 že na voljo, so jim v veliko veselje, saj so razgibana, puščajo veliko domišljije pri rabi, vzpodbujajo različne načine gibanja in so predvsem ZABAVNA! Ob tej priliki bi se upravni odbor Sklada vrtca rad iz srca zahvalil vsem, ki ste pomagali pri izvedbi prireditve, vsem, ki ste donirali sredstva, še posebej pa vsem nastopajočim, ki so izvedli odlično prireditev, polno navihanosti, igrivosti, iskrenosti in dobre volje.

Sklad vrtca bo s svojim dobrodelnim delovanjem nadaljeval tudi v letošnjem šolskem letu, zbirala se bodo sredstva na različnih prireditvah, z namenom pomagati vsem, ki so pomoči potrebni. Večjo prireditev pa bomo pripravili spet v šolskem letu 2015/2016. Hvala vsem, ki nam boste pri tem kakor koli pomagali!

Silva Nemeš, predsednica UO Sklada vrtca

 

Dostopnost